Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorUeland, Øydis
dc.contributor.authorHagtvedt, Therese
dc.contributor.authorLangsrud, Solveig
dc.contributor.authorVeflen, Nina
dc.date.accessioned2017-09-13T10:31:54Z
dc.date.available2017-09-13T10:31:54Z
dc.date.created2017-09-06T09:15:41Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-82-8296-514-9
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2454488
dc.language.isomis
dc.publisherNofima AS
dc.relation.ispartofNofima rapportserie
dc.relation.ispartofseriesNofima rapportserie
dc.relation.urihttps://nofimaas.sharepoint.com/sites/public/Cristin/Rapport%2017-2017.pdf?csf=1
dc.titleForbrukeres matadferd på kjøkkenet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber74
dc.source.issue17/2017
dc.identifier.cristin1491251
dc.relation.projectNofima AS: 10834
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 233738
dc.relation.projectNofima AS: 201704
dc.relation.projectNofima AS: 201302
cristin.unitcode7543,3,1,0
cristin.unitcode7543,3,4,0
cristin.unitcode7543,3,3,0
cristin.unitnameMat og helse
cristin.unitnameTrygg og holdbar mat
cristin.unitnameSensorikk, forbruker og innovasjon
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel