Blar i Nofima på tittel
Viser treff 839-858 av 2483
-
Foreløpig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert maishybrid 1507 x 59122 x MON810 x NK603, samt alle sub-kombinasjoner av linje 1507, 59122, MON810 og NK603 (EFSA/GMO/NL/2011/92). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2012) -
Forlengelse av prerigortid for laks ved superkjøling
(SINTEF Fiskeri og havbruk AS, Research report, 2015)Levende fisk transport med utslipp av brønnbåtvann i sjø og påfølgende lagring i ventemerder er en stor risikofaktor for sykdomsspredning mellom merder. I forbindelse med utvikling av slaktebåten "Tauranga" er det behov ... -
Forskning og utvikling i fiskeflåten. Oppsummering av fiskerikonferanse i Svolvær 6. og 7. desember 2007
(Nofima rapportserie, Research report, 2008)Rapporten oppsummer LUs og Norges Fiskarlags konferanse om FoU og fornyelse i kystfiskeflåten. Bakgrunnen for konferansen er den svake fornyelsestakten i kystfiskeflåten generelt og i Nord-Norge spesielt. Det er imidlertid ... -
Forskningsvirksomheten 1999 : årsrapport til Fiskeridepartementet og Norges forskningsråd
(Nofima rapportserie, Research report, 2000) -
Fosfater til fisk. Klassifisering, regulering og funksjon
(Nofima rapportserie, Research report, 2002)I de siste årene har det vært en økning i tilsetning av ulike fosfater i næringsmidler for å bedre funksjonelle egenskaper i varen. Men hva er fosfater, hvordan påvirker de næringsmiddelet, og hvor og hvordan er de tillatt ... -
Fostering safe food handling among consumers: Causal evidence on game- and video-based online interventions
(Journal article; Peer reviewed, 2022) -
Fostering safe food handling among consumers: Causal evidence on game- and video-based online interventions
(Peer reviewed; Journal article, 2022) -
Four Plausible Futures of Food. Navigating the future for sustainable and healthy plant-based protein in Norway: A scenario approach
(Nofima rapportserie, Research report, 2020)FoodProFuture (FPF) is a research project aiming for innovative, healthy, and sustainable exploitation of plant-based proteins in future foods in Norway and serves as a catalyst and initiator for the industrial uptake of ... -
Fourier transform infrared spectral data as a tool to predict energy balance, energy- and dry matter intake in lactating dairy cows
(Peer reviewed; Journal article, 2020) -
Fourier-transform infrared (FTIR) fingerprinting for quality assessment of protein hydrolysates
(Peer reviewed; Journal article, 2021)Enzymatic protein hydrolysis can be used industrially for refining peptides from poultry by-products. The aim is to introduce these peptides for human consumption, but today the majority is used for feed or pet food. One ...