• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i Nofima på tittel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Blar i Nofima på tittel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Blar i Nofima på tittel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Nofima på tittel

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1461-1480 av 2058

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Produksjon av fermentert fiskesaus fra nedklasset saltfisk, sild,pyllorus og startkultur 

      Skjerdal, Taran; Pedersen, Guro (Nofima rapportserie, Research report, 2001)
      Det nedklasses og kasseres årlig flere titalls tonn saltfisk og klippfisk. I dette prosjektet er det undersøkt om denne ressursen kan nyttegjøres i produksjon av fermentert fiskesaus. Fiskesaus er et utbredt produkt i ...
    • Produksjon av høstsmolt av røye (Salvelinus alpinus L.) 

      Siikavuopio, Sten Ivar; Aas, Kåre (Nofima rapportserie, Research report, 2002)
      Produksjonen av sjørøye i oppdrett har ikke hatt en utvikling som forventet, noe som blant annet skyldes røyas reduserte sjøvannstoleranse. Da fisken kan holdes maksimalt to måneder i året i fullt sjøvann (33 ‰) begrenser ...
    • Produksjonshygiene og holdbarhet av pre-rigor laksefilet (forprosjekt). Nivå av bakterier og kartlegging av bakterieflora/mikrobiota på pre-rigor produsert islagret laksefilet 

      Heir, Even; Langsrud, Solveig; Moen, Birgitte; Hansen, Anlaug ådland (Research report, 2013)
      Formålet med dette forprosjektet har vært å gi en oversikt over dagens status for prosess/hygieneforhold som kan ha betydning for kvalitet og holdbarhet til fersk, islagret pre-rigor filetert laks. Arbeidet er gjennomført ...
    • Produkt- og markedstilpasning av pelagisk fisk i det russiske markedet. Fase 1 

      Nilssen, Frode (Nofima rapportserie, Research report, 2005)
    • Produktdifferensiering og konkurransefortrinn 

      Sogn-Grundvåg, Geir (Research report, 2013)
      For å forbedre næringens muligheter til å utvikle konkurransedyktige differensieringsstrategier har formålet med dette prosjektet vært å øke kompetansen om produktdifferensiering i sjømat-næringen. En rekke ulike studier ...
    • Profiling DNA methylation patterns of zebrafish liver associated with parental high dietary arachidonic acid. 

      Adam, Anne-Catrin; Lie, Kai Kristoffer; Whatmore, Paul; Jakt, Lars Martin; Moren, Mari; Skjærven, Kaja Helvik (Peer reviewed; Journal article, 2019)
    • Projective mapping based on choice or preference: An affective approach to projective mapping 

      Varela, Paula; Berget, Ingunn; Hersleth, Margrethe; Carlehög, Mats; Asioli, Daniele; Næs, Tormod (Journal article; Peer reviewed, 2017)
      This work explores a new affective approach to projective mapping, based on consumers' choices or preferences. Two sessions, one week apart, were performed with the same consumers, using whole bread as a case study. Overall ...
    • Projective Mapping for interpreting wine aroma differences as perceived by naive and experienced assessors 

      Torri, Luisa; Dinnella, Caterina; Recchia, Annamaria; Næs, Tormod; Tuorila, Hely; Monteleone, Erminio (Peer reviewed; Journal article, 2013)
      The perceptions of differences in the aroma of high quality Italian red wines were compared in experts and consumers by Projective Mapping. Quality and typicality assessments from experts, and liking ratings from consumers, ...
    • Projective mapping with food stickers: A good tool for better understanding perception of fish in children of different ages 

      Daltoe, Marina Mitterer; Breda, Leandra Schuastz; Belusso, A.C.; Nogueira, Barbara Arruda; Rodrigues, Deyse Pegorini; Fiszman, Susana; Varela, Paula (Peer reviewed; Journal article, 2017)
      The objective of this study was to better understand the perception of fish products among school children of three different age groups, 5–6 years, 7–8 years and 9–0 years. In order to do so, we used Projective Mapping ...
    • Promiscuous T cell epitopes boosts specific IgM immune response against a P0 peptide antigen from sea lice in different teleost species 

      Leal, Yeny; Velazquez, Janet; Hernandez, Liz; Swain, Jaya Kumari; Rodríguez, Alianet Rodríguez; Martínez, Rebeca; García, Claudia; Ramos, Yassel; Estrada, Mario Pablo; Carpio, Yamila (Journal article; Peer reviewed, 2019)
    • Prosessering av pre- og postrigor ørret. Effekter av produksjon av røkte produkter 

      Tobiassen, Torbjørn; Olsen, Jan-Vidar; Akse, Leif (Research report, 2003)
      En svært aktuell problemstilling for norsk havbruksnæring, som har stabil tilgang til råstoff, er å prosessere laks og regnbueørret (laksefisk) før fisken går i rigor (pre-rigor). Denne produksjonsstrategien baseres på ...
    • Prosessering av sjømat – Endring i næringsinnhold, biotilgjengelighet og helseeffekter 

      Larsen, Rune; Stormo, Svein Kristian; Eilertsen, Karl-Erik; Mæhre, Hanne K; Jensen, Ida-Johanne; Østerud, Bjarne; Elvevoll, Edel Oddny (Nofima rapportserie, Research report, 2010)
      Rapporten oppsummerer hvordan prosessering kan påvirke innholdet av næringsstoffer i sjømat, samt hvordan biotilgjengeligheten til ulike stoffer kan endres som følge av prosessbetingelsene. I tillegg er det kort redegjort ...
    • Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm. Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere 

      Gaarder, Mari Øvrum; Myhrer, Kristine S.; Holck, Askild Lorentz; Heir, Even (Nofima rapportserie, Research report, 2021)
    • Prosessutvikling, oppskalering og markedsvurdering; Alternativ matjesproduksjon - Sluttrapport 

      Skåra, Torstein (Research report, 2014)
      Denne rapporten oppsummerer aktivitetene i og gjennomføring en av FHF-prosjektet «Prosessutvikling, Oppskalering og Markedsvurdering; Alternativ Matjesproduksjon, spesielt med henblikk på prosjekt søknaden. Prosjektet er ...
    • Protein Enrichment of Wheat Bread with Microalgae: Microchloropsis gaditana, Tetraselmis chui and Chlorella vulgaris 

      Qazi, Waqas Muhammad; Ballance, Simon; Kousoulaki, Katerina; Uhlen, Anne Kjersti; Kleinegris, Dorinde Mechtilde Meike; Skjånes, Kari; Rieder, Anne (Peer reviewed; Journal article, 2021)
      Cell wall disrupted and dried Microchloropsis gaditana (Mg), Tetraselmis chui (Tc) and Chlorella vulgaris (Cv) microalgae biomasses, with or without ethanol pre‐treatment, were added to wheat bread at a wheat flour ...
    • Protein enrichment of wheat bread with the marine green microalgae Tetraselmis chuii – Impact on dough rheology and bread quality 

      Waqas, Muhammad; Ballance, Simon; Uhlen, Anne Kjersti; Kousoulaki, Aikaterina; Haugen, John-Erik; Rieder, Anne (Peer reviewed; Journal article, 2021)
    • Protein Isolation from Herring – Textural and colour properties of different fish proteins isolated at high or low pH 

      Ramsøy, Dag-Eirik; Gundersen, Bjørn; Sørensen, Nils Kristian (Nofima rapportserie, Research report, 2005)
      Fiskeriforskning has been partner in a project financed by industry and the Nordic Innovation Centre, with the aim to scale up a laboratory method for producing functional fish protein isolates. The pilot plant was located ...
    • Proteintap fra torskemuskel under salteprosessen 

      Gildberg, Asbjørn; Akse, Leif; Martinsen, Gustav (Nofima rapportserie, Research report, 2009)
      Målsetningen med prosjektet var å studere proteintap ved salting av torsk. Etter et innledende storskalaforsøk i industribedrift, ble en rekke småskalaforsøk utført. Proteintap, enzymaktiviteter og protein i lake ble ...
    • Proteomanalyse: To-dimensjonal gelelektroforese av Nordsjøsild i forhold til modningstid 

      Jessen, Flemming; Skåra, Torstein (Research report, 2015)
      Forsøksresultater fra tidligere FHF-prosjekter på matjessild har vist at salte- og modningsprosessene er reproduserbare. Det er dog stadig en utfordring å kunne måle enzymaktivitet og modningsgrad, som er to parametre som ...
    • Prototype produksjon og markedstesting av proteinpulver fra torsk (Go BIG) 

      Vang, Birthe; Lian, Kjersti; Reinholdsen, André; Whitaker, Ragnhild (Nofima rapportserie, Research report, 2020)
      Myre Havbruk og Nofima ønsket sammen å videreføre et prosjekt som ble utført av Nofima og Myre Havbruk i 2016 der proteinpulver fra torskerygger og hoder ble utviklet. Proteinpulveret fra torskerygger er spesielt godt ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDette delarkivetUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit