• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i Nofima på tittel 
  •   Hjem
  • Nofima
  • Blar i Nofima på tittel
  •   Hjem
  • Nofima
  • Blar i Nofima på tittel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Nofima på tittel

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1421-1440 av 2056

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Pre mortem capturing stress of Atlantic herring (Clupea harengus) in purse seine and subsequent effect on welfare and flesh quality 

      Roth, Bjørn; Skåra, Torstein (Peer reviewed; Journal article, 2021)
      Atlantic herring was commercially captured with purse seine in catches of 100–400 Mt. During crowding 0–30 min individual fish were sampled from the purse seine, killed by a percussive blow to the head and blood lactate ...
    • Pre rigor produksjon av røykt laks. Effekter av pakkemetoder, lagringstemperatur og lagringstid på kvalitetsegenskapene farge, carotenoidinnhold og harskning 

      Birkeland, Sveinung; Akse, Leif (Nofima rapportserie, Research report, 2010)
      Denne rapporten beskriver et forsøk som skal dokumentere effekter av ulike betingelser som er gjeldende i etterkant av selve kaldrøykingsprosesseringen, d.v.s. pakkemetode, lagrings-temperatur og lagringstid, på ...
    • Pre-fermentation with lactic acid bacteria in sour beer production 

      Dysvik, Anna; Liland, Kristian Hovde; Myhrer, Kristine S.; Westereng, Bjørge; Rukke, Elling-Olav; de Rouck, Gert; Wicklund, Trude (Journal article; Peer reviewed, 2019)
    • Pre-rigor filetering av levendefanget torsk - I: Filetkvalitet - vill torsk restituert i merd etter fangst, uten fôring 

      Akse, Leif; Tobiassen, Torbjørn; Midling, Kjell Øyvind; Aas, Kåre (Nofima rapportserie, Research report, 2007)
      I dette prosjektet ble det gjennomført to forsøk med filetering av torsk ved ulik rigortilstand. Råstoffet var stor skrei fisket levende utenfor Vesterålen i mars – april. Torsken ble ilandført levende av fangstfartøyet ...
    • Pre-rigor filetering av levendefanget torsk - II Holdbarhet og filetkvalitet, levende vill torsk som ble fôret i merd før slakting 

      Akse, Leif; Tobiassen, Torbjørn; Midling, Kjell Øyvind; Aas, Kåre; Dahl, Reidun Wenche; Eilertsen, Guro (Nofima rapportserie, Research report, 2007)
      Hovedmålet var å dokumentere om filetering av torsk pre-rigor, i-rigor eller post-rigor påvirket holdbarhetstiden under kjølelagring, totalt etter slakting og etter filetering. Det var også et delmål å dokumentere andre ...
    • Pre-rigor filetering av oppdrettstorsk; Holdbarhet og kvalitet under kjølelagring 

      Herland, Hilde; Tobiassen, Torbjørn; Akse, Leif; Carlehög, Mats; Eilertsen, Guro (Nofima rapportserie, Research report, 2009)
      Målet var å dokumentere om pre-rigor prosesserte filetstykninger av oppdrettstorsk har lengre holdbarhet under kjølelagring, enn filetstykninger av vill torsk. Pre-rigor skjæring og pakking av loins av oppdrettstorsk ble ...
    • Pre-rigor injeksjonssalting av laksefilet- Krymping avhengig av tid post mortem før filetering og salting- Trekkraft for å løsne tykkfiskbein før og etter salting pre-rigor 

      Akse, Leif; Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav (Nofima rapportserie, Research report, 2011)
      I den første delen av prosjektet ble krymping av laksefileter målt, etter injeksjonssalting, 5 døgn kjølelagring av saltet fileter og røyking. Filetering og salting ble utført til ulike tidspunkt mens fiskene i forsøket ...
    • Pre-rigor kjølt laksefilet - Sensorisk kvalitet og holdbarhet 

      Akse, Leif; Carlehög, Mats; Tobiassen, Torbjørn; Eilertsen, Guro; Dahl, Reidun Wenche (Nofima rapportserie, Research report, 2007)
      Prosjektet undersøker hvorvidt produsenter, kunder og konsumenter kan forvente forskjeller i sensorisk kvalitet og holdbarhet på kjølte stykninger av laksfilet når de er tilvirket av pre-rigor eller post-rigor råstoff. Det ...
    • Pre-rigor produksjon av røykelaks.Slaktestress og utbløding, effekt på pigment, farge og oksidasjon 

      Akse, Leif; Birkeland, Sveinung; Heia, Karsten; Tobiassen, Torbjørn; Martinsen, Gustav (Nofima rapportserie, Research report, 2010)
      Forsøket dokumenterer effekter av slaktestress og utblødning på retensjon av astaxanthin, muskelfarge og oksidasjon under pre- og post-rigor prosessering av røykt laks. Hovedeffekter av designfaktorene viser at retensjon ...
    • Prebiotic effect of inulin-type fructans on faecal microbiota and short-chain fatty acids in type 2 diabetes: a randomised controlled trial 

      Birkeland, Eline; Gharagozlian, Sedegheh; Birkeland, Kåre I.; Valeur, Jørgen; Måge, Ingrid; Rud, Ida; Aas, Anne-Marie (Peer reviewed; Journal article, 2020)
    • Predicting liquid loss of frozen and thawed cod from hyperspectral imaging 

      Anderssen, Kathryn Elizabeth; Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein; Skjelvareid, Martin Hansen; Heia, Karsten (Peer reviewed; Journal article, 2020)
    • Predicting mixed-meal measured glycaemic index in healthy subjects 

      Ballance, Simon; Knutsen, Svein Halvor; Fosvold, Øivind Winther; Fernandez, Alda Sainz; Monro, John (Journal article; Peer reviewed, 2018)
      Purpose To determine the influence of meal composition on the glycaemic impact of different carbohydrate staples, and the accuracy of “adjusted calculated meal GI” compared with “measured mixed-meal GI”. Methods In a ...
    • Predicting post-mortem meat quality in porcine longissimus lumborum using Raman, near infrared and fluorescence spectroscopy 

      Andersen, Petter Vejle; Wold, Jens Petter; Gjerlaug-Enger, Eli; Veiseth-Kent, Eva (Journal article; Peer reviewed, 2018)
      Spectroscopic techniques can provide valuable information about post-mortem meat quality. In the current study, Raman, NIR and fluorescence spectroscopy was used to analyze pH, drip loss and intramuscular fat in pork ...
    • Prediction accuracy of direct and indirect approaches, and their relationships with prediction ability of calibration models 

      Belay, Tesfaye Kebede; Dagnachew, Binyam Sime; Boison, Solomon Antwi; Ådnøy, Tormod (Peer reviewed; Journal article, 2018)
    • Prediction of water holding capacity and pH in porcine longissimus lumborum using Raman spectroscopy 

      Andersen, Petter Vejle; Afseth, Nils Kristian; Gjerlaug-Enger, Eli; Wold, Jens Petter (Peer reviewed; Journal article, 2021)
      The main purpose of this study was to investigate if Raman spectra recorded at the exact same position as drip loss measurements could improve prediction of drip loss in pork. One ventral and one dorsal cylindrical plug, ...
    • Predictive ability of host genetics and rumen microbiome for subclinical ketosis 

      Gebreyesus, Grum; Difford, Gareth Frank; Buitenhuis, Bart; Lassen, Jan; Noel, Samantha Joan; Højberg, Ole; Plichta, Damian R.; Zhu, Zhigang; Poulsen, Nina A.; Sundekilde, Ulrik K.; Løvendahl, Peter; Sahana, Goutam (Peer reviewed; Journal article, 2020)
      Subclinical metabolic disorders such as ketosis cause substantial economic losses for dairy farmers in addition to the serious welfare issues they pose for dairy cows. Major hurdles in genetic improvement against metabolic ...
    • Predictive microbiology quantification of the antimicrobial effect of carvacrol 

      Belda-Galbis, Clara Miracle; Leufvén, Per Gustav Anders; Martínez, Antonio; Rodrigo, Dolores (Peer reviewed; Journal article, 2014)
    • Preliminary environmental risk assessment of genetically modified oilseed rape MON 88302 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (Application EFSA/GMO/BE/2011/101). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety 

      Nerland, Audun Helge; Brandtzæg, Per; Holck, Askild Lorentz; Junttila, Olavi; Konestabo, Heidi Sjursen; Meadow, Richard; Nielsen, Kaare Magne; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Andreassen, Åshild Kristine (VKM report, Research report, 2013)
    • Preliminary environmental risk assessment of insect resistant genetically modified maize MON 89034 for cultivation (EFSA/GMO/BE/2011/90). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety 

      Nerland, Audun Helge; Bernhoft, Aksel; Brandtzæg, Per; Holck, Askild Lorentz; Finne, Merethe Aasmo; Junttila, Olavi; Konestabo, Heidi Sjursen; Meadow, Richard; Nielsen, Kaare Magne; Sipinen, Ville Erling; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Vikse, Rose; Andreassen, Åshild Kristine (VKM Report, Research report, 2012)
    • Preparation, characterization and antimicrobial properties of electrospun polylactide films containing Allium ursinum L. extract 

      Radusin, Tanja; Torres -Giner, Sergio; Stupar, Alena; Ristic, Ivan; Miletic, Aleksandra; Novakovic, Aleksandra; Lagaron, Jose Maria (Peer reviewed; Journal article, 2019)

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDette delarkivetUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit