• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
Browsing by Author 
  •   Home
  • Browsing by Author
  •   Home
  • Browsing by Author
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing NOFIMA vitenarkiv by Author "Jessen, Flemming"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-9 of 9

  • title
  • issue date
  • submit date
  • author
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A comparative study of Atlantic salmon chilled in refrigerated seawater versus on ice: from whole fish to cold-smoked fillets 

      Chan, Sherry Stephanie; Roth, Bjørn; Jessen, Flemming; Løvdal, Trond; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen (Peer reviewed; Journal article, 2020)
    • Alternativ produksjon av Matjessild. Del 1: Nordsjøsild 

      Skåra, Torstein; Carlehög, Mats; Skaret, Josefine; Gildberg, Asbjørn; Jessen, Flemming; Nielsen, Henrik Hauck; Løvdal, Trond Karsten (Research report, 2013)
      Forsøk med lab-skala produksjon av matjes-type produkter fra Nordsjøsild ble gjennomført i Egersund, i juni 2012. I tillegg til å modne sild på tradisjonelt vis, ganet i saltlake, ble 3 alternative metoder forsøkt: modning ...
    • Alternativ produksjon av matjessild. Del 2: NVG sild 

      Skåra, Torstein; Stormo, Svein Kristian; Carlehög, Mats; Lea, Per; Gildberg, Asbjørn; Jessen, Flemming; Nielsen, Henrik Hauch (Research report, 2014)
      Forsøk med lab-skala produksjon av lettsaltede matjestype-produkter fra Norsk Vårgytende (NVG) sild ble gjennomført i Lødingen og Senjahopen, i henholdsvis september og oktober juni 2013. I tillegg til å modne sild på ...
    • Alternativ produksjon av matjessild. Prosessutvikling og oppskalering 

      Skåra, Torstein; Skåra, Ragnhild; Carlehög, Mats; Lea, Per; Gildberg, Asbjørn; Jessen, Flemming; Nielsen, Henrik Hauch (Research report, 2014)
      Rapporten beskriver forsøk med produksjon av jomfrusild (lettsaltet nordsjøsild) i industriell skala. Resultatene viser at prosessen er vel egnet til formålet; både flaps og skinnfrie fileter forble intakte gjennom prosessen, ...
    • Effect of chilling technologies on water holding properties and other quality parameters throughout the whole value chain: From whole fish to cold-smoked fillets of Atlantic salmon (Salmo salar) 

      Chan, Sherry Stephanie; Roth, Bjørn; Skare, Maren; Hernar, Malin; Jessen, Flemming; Løvdal, Trond; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen (Peer reviewed; Journal article, 2020)
    • Low-concentration salting of cod loins: The effect on biochemical properties and predicted water retention during heating 

      Blikra, Marthe Jordbrekk; Jessen, Flemming; Feyissa, Aberham H.; Vaka, Mette Risa; Skipnes, Dagbjørn (Peer reviewed; Journal article, 2020)
    • Modelling water and salt diffusion of cold-smoked Atlantic salmon initially immersed in refrigerated seawater versus on ice 

      Chan, Sherry Stephanie; Feyissa, Aberham Hailu; Jessen, Flemming; Roth, Bjørn; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen (Peer reviewed; Journal article, 2022)
    • Proteomanalyse: To-dimensjonal gelelektroforese av Nordsjøsild i forhold til modningstid 

      Jessen, Flemming; Skåra, Torstein (Research report, 2015)
      Forsøksresultater fra tidligere FHF-prosjekter på matjessild har vist at salte- og modningsprosessene er reproduserbare. Det er dog stadig en utfordring å kunne måle enzymaktivitet og modningsgrad, som er to parametre som ...
    • Water holding properties of Atlantic salmon 

      Roth, Bjørn; Jessen, Flemming; Jakobsen, Anita Nordeng; Lerfall, Jørgen (Peer reviewed; Journal article, 2021)

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit
       

       

      Browse

      ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

      My Account

      Login

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit