• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i NOFIMA vitenarkiv på forfatter "Hamre, Kristin"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-6 av 6

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • 1H NMR metabolic profiling of cod (Gadus morhua) larvae: potential effects of temperature and diet composition during early developmental stages 

      Chauton, Matilde Skogen; Galloway, Trine Falck; Kjørsvik, Elin; Størseth, Trond Røvik; Puvanendran, Velmurugu; van der Meeren, Terje; Karlsen, Ørjan; Rønnestad, Ivar; Hamre, Kristin (Journal article, 2015)
      Marine aquaculture offers a great source of protein for the increasing human population, and farming of, for example, Atlantic salmon is a global industry. Atlantic cod farming however, is an example of a promising industry ...
    • Ernæringsbehov og fôring for optimal helse og overlevelse av rensefisk - Del 1 berggylt 

      Lein, Ingrid; Berge, Gerd Marit; Bogevik, André Sture; Bæverfjord, Grete; Hamre, Kristin (Nofima rapportserie, Research report, 2021)
      Berggylt bør i alle livsstadier tilbys fôr som er prosessert ved lave temperaturer, som agglomerering eller kaldekstrudering, fordi dette gir bedre mineralisering og mindre deformiteter, og også redusert dødelighet hos ...
    • Ernæringsbehov og fôring for optimal helse og overlevelse av rensefisk - Del 2 Rognkjeks 

      Lein, Ingrid; Berge, Gerd Marit; Bogevik, André Sture; Hamre, Kristin; Aas, Grete Hansen; Kortner, Trond M.; Kousoulaki, Katerina; Krogdahl, Åshild; Remø, Sofie C.; Sæle, Øystein (Nofima rapportserie, Research report, 2021)
      Rognkjeks har et velutviklet tarmsystem, men pH i magen faller først ved 1,0-1,5 gram. Rognkjeksen bør derfor tilbys agglomerert eller kaldekstrudert fôr fram til denne størrelsen. Fôr med 55 % protein, 17 % fett og 6 % ...
    • Iodine nutrition and toxicity in Atlantic cod (Gadus morhua) larvae 

      Penglase, Samuel; Harboe, Torstein; Sæle, Øystein; Helland, Synnøve; Nordgreen, Andreas Hoel; Hamre, Kristin (Journal article, 2013)
    • Optimization of the Balance between Protein, Lipid and Carbohydrate in Diets for Lumpfish (Cyclopterus lumpus) 

      Hamre, Kristin; Berge, Gerd Marit; Sæle, Øystein; Holen, Elisabeth; Kousoulaki, Katerina; Remø, Sofie Charlotte; Krogdahl, Åshild; Lein, Ingrid (Peer reviewed; Journal article, 2022)
      The aim of this study was to investigate how the dietary balance between protein, lipid, and carbohydrate affects growth, welfare, and health with focus on immune responses, in lumpfish of body weight ranges 1.7-10 g and ...
    • Ossification of Atlantic cod (Gadus morhua) – Developmental stages revisited 

      Sæle, Øystein; Haugen, Trine; Karlsen, Ørjan; van der Meeren, Terje; Bæverfjord, Grete; Hamre, Kristin; Rønnestad, Ivar; Moren, Mari; Lie, Kai Kristoffer (Journal article; Peer reviewed, 2017)
      In studies of marine larvae, it is common to use days post-hatch as a developmental reference point. We show that age is a poor measure of morphological and physiological development in Atlantic cod. Therefore, we propose ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit