• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i NOFIMA vitenarkiv på forfatter "Anderssen, Kathryn Elizabeth"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-5 av 5

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Mechanisms of transverse relaxation of water in muscle tissue 

      Anderssen, Kathryn Elizabeth; McCarney, Evan R. (Peer reviewed; Journal article, 2022)
      Nuclear magnetic resonance (NMR), and in particular transverse relaxation (T2), has been used to characterize meat and seafood products for decades. Despite many years of research, it is still not possible to reproducibly ...
    • Online monitoring of enzymatic hydrolysis of marine by-products using benchtop nuclear magnetic resonance spectroscopy 

      Anderssen, Kathryn Elizabeth; McCarney, Evan R. (Peer reviewed; Journal article, 2020)
      Enzymatic hydrolysis is becoming a more commonly used method to create high value products from traditionally low value marine by-products. However, improvement to processing is hampered by a lack of ways to characterize ...
    • Optimalisering av radiofrekvens (RF) – temperering og tining av hvitfisk. Faglig sluttrapport 

      Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein; Anderssen, Kathryn Elizabeth (Nofima rapportserie, Research report, 2020)
      I de senere år har RF (radiofrekvens) tining blitt tilgjengelig kommersielt og blant annet brukt på farseprodukter i Norge. Hovedmålet med dette prosjektet var å dokumentere og optimalisere RF-behandling og påfølgende ...
    • Predicting liquid loss of frozen and thawed cod from hyperspectral imaging 

      Anderssen, Kathryn Elizabeth; Stormo, Svein Kristian; Skåra, Torstein; Skjelvareid, Martin Hansen; Heia, Karsten (Peer reviewed; Journal article, 2020)
    • Quantification and mapping of tissue damage from freezing in cod by magnetic resonance imaging 

      Anderssen, Kathryn Elizabeth; Syed, Shaheen; Stormo, Svein Kristian (Peer reviewed; Journal article, 2021)
      Freezing of fish is an important processing method that can extend the shelf life of the product but can also lead to significant damage to the tissue if performed incorrectly. In order to thoroughly evaluate different ...

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit