Blar i NOFIMA vitenarkiv på tittel
Viser treff 973-992 av 2483
-
Healthy living, nutrition and food waste in the Barents region
(NIBIO Rapport, Research report, 2017)Dette prosjektet, «Healthy lifestyle choices in the Arctic» eller «Beslutninger om sunn mat og livsstil i de arktiske områdene», er finansiert av Nordisk Ministerråd gjennom det Arktiske samarbeidsprogrammet 2015-2017. ... -
Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
(Peer reviewed; Journal article, 2021) -
Heat-sealable bioplastic films of blended locust bean and potato byproducts for active packaging of fatty foods: Cheese and oat cookies as case studies
(Peer reviewed; Journal article, 2024) -
Helårlige arbeidsplasser i fiskeindustrien
(Nofima rapportserie, Research report, 2021)Hensikten med denne rapporten er å vurdere ulike strategier for å utvikle nye og helårige arbeidsplasser i fiskeindustrien. Rapporten bygger på ulike forskningsprosjekter ved Nofima de siste 10 årene som har hatt som til ... -
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert bomull GHB614 fra Bayer CropScience (EFSA/GMO/NL/2008/51)
(VKM Report, Research report, 2009) -
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert bomullshybrid MON 88913 x MON 15985 fra Monsanto (EFSA/GMO/UK/2007/42)
(VKM Report, Research report, 2009) -
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert maishybrid MON863 x MON810 til mat, fôr, import og prosessering under forordning 1829/2003/EF (EFSA/GMO/DE/2004/03) og direktiv 2001/18/EF (C/DE/02/92). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
(VKM Report, Research report, 2013) -
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert soyalinje BPS-CV127-9 BASF Plant Science GmbH (EFSA/GMO/NL/2009/64). 1.innspillsrunde
(VKM Report, Research report, 2007)