Browsing NOFIMA vitenarkiv by Title
Now showing items 1894-1913 of 2492
-
Risk assessment of health hazards from 4,4'-methylene dianiline (4,4'MDA) migrated from polyamide cooking utensils. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2006) -
Risk assessment of health hazards from epoxidised soybean oil (ESBO) migrated from lids used on glass containers of baby Food. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
(VKM Report, Research report, 2005) -
Risk ranking and source attribution of food- and waterborne pathogens for surveillance purposes
(Peer reviewed; Journal article, 2021) -
Robuste sjømatinntekter også under COVID-19 pandemien
(Peer reviewed; Journal article, 2022)Norge er verdens nest største eksportør av sjømat. Inntektene skaper arbeid og aktivitet i lokalsamfunn langs hele kysten. Denne studien undersøker hvor sårbare inntektene til sjømatnæringen har vært under Covid-19 pandemien ... -
Rognproduksjon hos berggylt
(Research report, 2016)Prosjektet er en videreføring av aktiviteter på rognproduksjon av berggylt som ble startet i FHF-prosjektet LeppeProd (2011-2013). Målet med prosjektet som presenteres i denne rapporten var å bidra til en effektiv og ...