Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorRødbotten, Rune
dc.contributor.authorGundersen, Thomas Erik
dc.contributor.authorVermeer, Cees
dc.contributor.authorKirkhus, Bente
dc.date.accessioned2017-09-26T10:14:38Z
dc.date.available2017-09-26T10:14:38Z
dc.date.created2014-02-10T10:36:25Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationMeat Science. 2014, 97 (1), 49-53.
dc.identifier.issn0309-1740
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2456725
dc.language.isoeng
dc.titleVitamin K2 in different bovine muscles and breeds
dc.typePeer reviewed
dc.typeJournal article
dc.description.versionacceptedVersion
dc.source.pagenumber49-53
dc.source.volume97
dc.source.journalMeat Science
dc.source.issue1
dc.identifier.doi10.1016/j.meatsci.2014.01.005
dc.identifier.cristin1111276
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 199406
dc.relation.projectEgen institusjon: 4048
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 224820
dc.relation.projectEgen institusjon: 201307
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 201304
dc.relation.projectEgen institusjon: 225285
cristin.unitcode7543,3,2,0
cristin.unitcode7543,3,1,0
cristin.unitnameRåvare og prosess
cristin.unitnameMat og helse
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextpostprint
cristin.qualitycode2


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel